Slide wwww.tablokepek.com Az ország összes tablója egy helyen. Részletek

Digitális tabló archívum.

www.tablokepek.com

A PTM Projekt Kft. csapata az ország összes oktatási intézmény végzős diákjairól készített tablók digitalizálását tűzte ki célul. Álmunk egy olyan weboldal létrehozása, melynek köszönhetően Magyarország bármelyik szegletében végzett diák, pár kattintás alatt képes megtalálni saját tablóját, s ennek köszönhetően pillantást vetni szeretett tanáraira, diáktársaira, feleleveníteni az ott töltött éveket, visszaemlékezni az ifjúkor adta boldog és gondtalan perceire.

Célunknak tekintjük mind a frissen végzett diákok tablóinak bedigitalizálását, mind pedig a már szinte elfeledett, több mint 100 éves tablók feltöltését az utókor számára. Tevékenységünk magába foglalja az oktatási intézmények felkeresését, tablóinak egyesével történő bedigitalizálást, s a weboldalra történő feltöltését.

A weboldalunkra látogatóknak lehetősége nyílik megyénként, majd városonként az oktatási intézmények szűrése a könnyebb és egyszerűbb keresés érdekében, majd az oktatási intézmény megtalálása után a végzés éve szerinti keresés tovább segít szűkíteni a keresett tablót .A tablók nagyfelbontású, kiváló képek, melyet nagy tapasztalattal rendelkező professzionális fotográfus ad ki a keze közül. Nem csupán a saját tablóját tudja megtalálni a látogató, megkeresheti akár egy régen látott barát, ismerős arc képét, továbbá barangolhat, nézelődhet a Magyarországon végzett általános iskoláinak, középiskoláinak, főiskoláinak és egyeteminek végzett diákjai között.

Saját rendszert szeretne?

A digitális tabló archívum az Ön intézményéből is elérhető lehet!

Már nincs több hely a falon az intézményében? Az összes tabló elérhető lehet az iskolában, digitális megjelenítő eszközökön.

A kereső rendszerünkben bármelyik intézmény saját, egyedi platformot kaphat. Az online adatbázisban az érdeklődők könnyen és egyszerűen kereshetnek a tablók és a diákok között helyben, az intézményben digitális megjelenítő eszközökön, vagy internet segítségével okostelefonról és számítógépről bárhonnan. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Tekintse meg projektünket!

Amennyiben kérdése van a Tabló digitalizálással, vagy az egyedi kereső rendszerrel kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal!

Tablófotózás - Intézményeknek.

Tablófotózással kapcsolatos aktuális ajánlatokért vegye fel velünk a kapcsolatot!